Ronald Akkerman
Ronald Akkerman
2023-06-22
Vandaag hebben Imco en zijn collega’s een airco bij ons geïnstalleerd. Het zijn jongens met kennis en werken op een zeer nette manier. Ze laten geen rotzooi achter en werken alles netjes weg. Ze hebben zelfs de elektriciteitskabel achter de regenpijp, daarna door de kruipruimte naar de meterkast keurig weggewerkt. Ook is de binnenunit op keurige manier gemonteerd. Ook hier geen schade en geen rotzooi. De jongens werken hard, zijn gezellig aanwezig en hebben verstand van zaken. Ze hebben ons ook netjes geholpen met het installeren van de app. Al met al heel erg tevreden. Als wij in de toekomst nog meer airco’s of zonnepanelen willen, dan kom ik zeker bij dit bedrijf terug. Ik zal zeggen: ‘ga zo door’.
Harrie Tieks
Harrie Tieks
2023-06-19
Super snel geleverd, van goed advies voorzien en vakmensen met verstand van zaken. Beter een klein lokaal bedrijf waar je als klant telt dan een nummer zijn bij een groot bedrijf. BB duurzaam is een absolute aanrader!
Chan Tal
Chan Tal
2023-06-19
Vriendelijke hardwerkende jongens. Leveren netjes, goed en secuur werk af. Wij zijn zeer tevreden met de installatie!
Rob Van der stelt
Rob Van der stelt
2023-06-07
De mensen van BB duurzaam hebben super werk geleverd. Het begon al met de offerte aanvraag. Vrij snel kwam er een jongen langs die ook echt kennis van zaken had. Op de afgesproken datum stonden ze netjes op de afgesproken tijd op de stoep en hebben het vakkundig geïnstalleerd. Hierbij gingen ze erg netjes en veilig te werk en dachten ze mee toen ik me bedacht dat in de toekomst nog ergens een dakraam moest. Echt helemaal super, dat heb ik bij mijn vorige huis wel anders ervaren met een veel minder goed bedrijf.. Ik raad BB duurzaam dan ook sterk aan aan wie ook overweegt zaken met ze te gaan doen.
Jasper Scholtens
Jasper Scholtens
2023-06-07
Kortgeleden 8 zonnepanelen laten plaatsen door BB duurzaam. Bij het opmaken van de offerte al een goed gevoel. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de beste opties zijn. Op dag van plaatsing waren ze op tijd aanwezig. De panelen liggen er mooi op en werken meteen. Met deze zonnige dagen doet ons eigen “stroomfabriek” een mooie opbrengst. BB duurzaam, goede service en ook heel betaalbaar!
Ginger 13
Ginger 13
2023-05-30
Goed bedrijf, komt afspraken na. Vriendelijke monteurs, waren duidelijk in wat er zou gebeuren. Ook previes zo gegaan. Konden relatief snel leveren (met de huidige markt) waar een andere partij al meer dan 1 jaar op zich liet wachten. Top geregeld!
Harmen Orsel
Harmen Orsel
2023-05-30
Zeer tevreden met BB duurzaam. Ze kwamen keurig op tijd en waren zeer vriendelijk. De 12 panelen die ze hebben gelegd liggen er mooi strak op, ook de aansluiting en afwerken binnen in huis ziet er keurig uit. Alles is na afloop netjes opgeruimd en aan geveegd. Zeker een aanrader.
Patrick Banse
Patrick Banse
2023-05-16
Snelle installatie en netjes gewerkt, prettige communicatie
Hans van der Linden
Hans van der Linden
2023-04-28
Zijn meer dan tevreden. Nette prijs, komen afspraken na en keurig en schoon werk verricht .Kan ze iedereen aanraden.
Erik
Erik
2023-04-22
Hardwerkende jongens, alles netjes en snel opgeleverd!